Frederikssund er ikke bare en provinsby. Den er meget mere end det. Det er en by med nærvær og vækst. Et sted hvor vi kender og bekymrer os om hinanden. Mens jeg sidder her og skriver, kan jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet, for I går mødte jeg vores borgmester til en 50 års fødselsdagsreception på vores lokale pub. “Det er lang tid siden, jeg har set dig Karina”.

Ja, her i “provinsen” kender vi hinanden og det er meget værd. Jeg har lige været inde og se den danske film med Casper Christensen, Dan Dream, hvor han på et tidspunkt nævner, at hvis man vil opnå noget stort, så skal man tage til provinsen og blive venner med borgmesteren. Så ja, hvis det er opskriften, så er vi allerede godt på vej i House of LINK 😉

For den borgmester vi har her – John Smith Andersen – er en borgmester, der vil sin kommune. En vigtig egenskab er, synes jeg, at man skal være god til at lytte, og hjælpe, der hvor det er muligt. Alt hvad der kan fremme god energi og vækst.
Nu har vi snart kommunalvalg igen, og jeg håber at den, som kommer til at sidde på posten som borgmester vil holde fast i nærværet med borgerne her i “provinsen”… for det er det Frederikssund kan.